Ruch ludowy na ziemiach zachodnich i północnych w Polsche Ludowej. Materiały sesji popularnonaukowej w Koszalinie zorganizowanej przez zakład historii ruchu ludowego przy NK ZSL, przy współudziale komisji historycznych WK ZSL w Gdańsku, Koszalinie, Olsztynie, Opolu, Szczecinie, Wrocławiu i Zielonej Górze w dniach 13-14 XI 1970 roku pod red. Z. Hemmerlinga (Ludowa spółdzielnia wydawnicza, 1972)
Z indeks-mi i tab-mi. Zakład historii ruchu ludowego przy NK ZSL.