Informator NSZZ "Solidarność" . no. 38, 1988 - Tymczasowa Komisja Zakładowa NSZZ "Solidarność" Fabryki Samochodów Małolitrażowych w Bielsku-Białej (TKZ NSZZ "Solidarność" Z-d nr 1FSM, 1988)
Print run: 500-1000 copies