Bevat o.a. foto's van CAO-overleg Metaalindustrie en 2nd IMF Asian Electrical and Electronics Seminar 8-10 June 1978 Singapore
Bevat o.a. foto's van CAO-overleg Metaalindustrie en 2nd IMF Asian Electrical and Electronics Seminar 8-10 June 1978 Singapore.