Nog eens: vrije arbeid - [Aart Admiraal, Multatuli en zijne werken geschetst] (Cohen, 1917)
Cohen-editie van de beste binnen- en buitenlandsche boeken. Ook verschenen onder de titel: "Nog eens: vrije arbeid in Nederlandsch-Indië"