Bibliografie van tijdschriftartikelen over vormings- en ontwikkelingswerk in het Nederlandse taalgebied, 1960-1970. [Door] N. Baaten. Met een voorw. van L. Schevenhels (Ministerie van Nederlandse Cultuur, Bestuur voor Volksontwikkeling en Openbare Lectuurvoorziening, 1974)
Met regs.