Titel prent: Na de inter-parlementaire fuif : Mr. Tydeman (voor zij huisgod geknield): "Ik heb, o heilige Mars daar in Londen - Hahn, Albert,
Titel prent: Na de inter-parlementaire fuif : Mr. Tydeman (voor zij huisgod geknield): "Ik heb, o heilige Mars daar in Londen...