Transport en opslag. Transport en opslag in de groothandelbedrijven in levensmiddelen. I. Rapport betreffende de indeling en de inrichting van en het interne transport in het magazijn van de groothandelsbedrijven in kruidenierswaren (zonder gebruik van stapelaars, vorktrucks, e.d.) ('s-Gravenhage)
Branche-commissie "levensmiddelenhandel van de Algemene Verladers- en Eigen Vervoerders Organisatie E.V.O.