Over de tekortkomingen van het partijwerk en de maatregelen ter likwidatie van Trotzkistische en andere dubbelhartige elementen / . Stalin over waakzaamheid tegen het Trotzkisme (Agentschap Amstel)
Referaat met slotwoord op het Plenum van het Centraal-Comité der Communistische Partij van de Sowjet-Unie (bolsjewiki), 3 tot 5 Maart 1937. Omslagtitel: Stalin over waakzaamheid tegen het Trotzkisme ...