Weekblad der Algemeene Nederlandsche Vereeniging van Spoor- en Tramwegpersoneel. . Weekblad voor het spoor- en tramwegpersoneel
(1903) o.d.t.: Weekblad voor het spoor- en tramwegpersoneel; (1904) en (1916)-(1941): Weekblad van de Nederlandsche ...; (1904)-(1915): Orgaan van de Ned. ...; (1941/42): Weekblad. Orgaan van de Ned. ... (1951): N.V.V. Ned. Vereniging van Vervoerspersoneel. Vanaf (1941) bijlage van: Arbeid. Weekblad van het N.A.S. ... (ZF 17013). VOORTGEZET ALS: De spoorkrant : bedrijfsgroep ... (ZF 31053). VOORTZETTING VAN: Orgaan der Ned. Vereeniging van Spoor- en Tramwegpersoneel (ZF 17187), De spoorweg. Orgaan van de Federatie ... (ZK 17452), Orgaan van de Vakvereeniging van Machinisten en Leerlingenmachinisten der Ned. Hoofd- en Locaal-Spoorwegen (ZF 17189), en: Orgaan van den Bond van Ambtenaren in Dienst bij de Ned. Spoorwegen (ZK 17349).