Huwelijk in de draaiorgelfamilie Perlee, met draaiorgel 'De Arabier' op het stadhuis, Oudezijds Voorburgwal - Meerendonk, Ben van,
Huwelijk in de draaiorgelfamilie Perlee, met draaiorgel 'De Arabier' op het stadhuis, Oudezijds Voorburgwal.