Ügynökök és akták : nemzetközi konferencia az átvilágításról és az állambiztonsági iratok sorsáról - szerkesztette Halmai Gábor. (Soros Alapítvány, 2003)
Proceedings of the conference "Ügynökök és akták", Budapest, 6-7 September 2002.