Het sociale vraagstuk en de kerk. Twee verhandelingen [van W.Ch. Höchstetter en J.U. Oschwald. Uit het Duitsch vert.] (Leiden, 1874)
Bekroond door het Haagsche Genootschap tot verdediging van den Christelijken godsdienst.