Sociaal-wetenschappelijk jaarboek 1970-1971. [Ten geleide van H.M. Jolles] (Nederlandse Sociologische Vereniging)
Met reg. Uitgave in samenwerking met de Stichting Register van Sociaalwetenschappelijke Onderzoekers in Nederland, de Vereniging voor Demografie, het Koninklijk Nederlands Aardrijkskundig Genootschap en de Sectie voor Planologische Onderzoekers.