Programma: 6 november Savatage, Vanderhoof; 7 november Cubanismo, Robbie Williams, The Supernaturals; 8 november De Heideroosjes, The Wenkers, Dance Arena + Chaos & Ellende, The Melvins - Zero (1997)
Programma: 6 november Savatage, Vanderhoof; 7 november Cubanismo, Robbie Williams, The Supernaturals; 8 november De Heideroosjes, The Wenkers, Dance Arena + Chaos & Ellende, The Melvins.