Kritiek op het wetsontwerp betreffende verhoging van het kollegegeld. Nota aan de vaste Kamerkommissie voor wetenschappelijk onderwijs en wetenschapsbeleid (Landelijk Overleg Grondraden, 1972)
Stencil.