Španija 1936-1939. Zbornik sećanja jugoslovenskih dobrovoljaca u španskom ratu. Ured. Č. Kapor ([Vojnoizdavački zavod], 1971)
Sa il., ind-a, geogr. kart-a i portretima. Inicijativni odbor- udruženje španskih boraca.