Hoogezand-Sappemeer in 1953. [Red.: B.A. Flentge en A. Edzes Koerts. Bijdrn van Hendrik Jakob Keuning, T.A. Edzes e.a. Ten gel. van E.H. Ebels. Inl. woord: H. Roelfsema] (Dr.: Smit & Dontje, 1953)
Reg. Uitgegeven ter gelegenheid van het 325-jarig bestaan van de gemeente.