Buitenlandse zigeuners en het Nederlandse toelatingsbeleid en de verblijfsrechtelijke positie van gelegaliseerde buitenlandse zigeuners (Katholieke Hogeschool Tilburg, 1986)
Doktoraalskriptie Tilburg, 1986.