Rapport van de Commissie, ingevolge Besluit der 38ste Algem. Vergadering van den Volksbond tegen Drankmisbruik benoemd tot het instellen van een onderzoek naar de leiding en de geldelijke uitkomsten van de Nationale Huisvlijt-Tentoonstelling 1910 (Hoofdbestuur van den Volksbond tegen Drankmisbruik, 1912)
Vertrouwelijk rapport.