De toestand der cacao-, chocolade- en suikerbewerkers te Amsterdam. Rapport uitgebracht door een sub-commissie, benoemd uit de Gemeentelijke commissie belast met het doen van plaatselijke onderzoekingen naar den toestand van verschillende vakken van handel en nijverheid, ingesteld bij besluit van den Gemeenteraad van 20 juni 1900. Voorz.: Ph. Falkenburg (Amsterdam, 1906)
Met statn en tabn.