Betoging op Hemelvaartsdag. Midden, met zwarte jas: Drees, rechts achter hem: Vermeer, daarnaast: Mansholt
Betoging op Hemelvaartsdag. Midden, met zwarte jas: Drees, rechts achter hem: Vermeer, daarnaast: Mansholt.