Max Euwe, nieuw wereldkampioen schaken, op audientie bij minister Slotemaker de Bruïne. Tekst op achterzijde
Max Euwe, nieuw wereldkampioen schaken, op audientie bij minister Slotemaker de Bruïne. Tekst op achterzijde.