Prae-adviezen over de vraag: Is publiekrechtelijke bedrijfsorganisatie wenschelijk? Zoo ja, in welken vorm? [Van H.W.C. Bordewijk, J. van den Tempel en J.A. Veraart] (Nijhoff, 1921)
Vereeniging voor de Staathuishoudkunde en de Statistiek.