Mars van San Francisco naar Moskou met een beroep op wederzijdse ontwapening. Lehmann (rechts). Links: Hoek. In Krasnapolsky. Serie van twee foto's - Buter, Hans,
Mars van San Francisco naar Moskou met een beroep op wederzijdse ontwapening. Lehmann (rechts). Links: Hoek. In Krasnapolsky. Serie van twee foto's.