Malibongwe conferentie: presentatrice Gerda Havertong tijdens de feestavond in de Melkweg, Amsterdam - Cornelissen, Marlies,
Malibongwe conferentie: presentatrice Gerda Havertong tijdens de feestavond in de Melkweg, Amsterdam.