Opnamen van bijeenkomst fractie met D. Istha, F. Rottenberg en R. Vreeman dd 24-08-1991; fractie weekenden 24-08-1991 en 17-09-1993 over de parlementaire enquête sociale zekerheid
Opnamen van bijeenkomst fractie met D. Istha, F. Rottenberg en R. Vreeman dd 24-08-1991; fractie weekenden 24-08-1991 en 17-09-1993 over de parlementaire enquête sociale zekerheid.