In de dagen voor het Vredesfeest komen de oorlogsmannen en villen de arme Sijmen - Hahn, Albert,
Titel prent: De vilders : in de dagen voor Kerstmis komen de mannen van Oorlog en Marine en villen den armen Sijmen.