Dagboek van de bezetting van de Nachtwachtzaal. Serie van 9 muurkranten met tekeningen, schilderingen, knipsels en foto's
Dagboek van de bezetting van de Nachtwachtzaal. Serie van 9 muurkranten met tekeningen, schilderingen, knipsels en foto's.