Van den Berg op huisbezoek/felicitatiebezoek bij partijgenoten. 5 verschillende huisbezoeken. Foto's gemaakt door verschillende fotografen - Feringa, Roelof,
Van den Berg op huisbezoek/felicitatiebezoek bij partijgenoten. 5 verschillende huisbezoeken. Foto's gemaakt door verschillende fotografen.