De edele, onbaatzuchtige verlosser der Verdrukten : - Hahn, Albert
Titel prent: De onbaatzuchtige verlosser der verdrukten (naar aaleiding van den vrede in het Oosten) : "En wie wil er nu weer door mij geholpen worden?".