Waarschijnlijk foto van originele montage, die gebruikt is voor de omslag van het tijdschrift "Feiten uit de Sowjet-Unie" no.1 (1932) - Vooren, P.H. (1932)
Waarschijnlijk foto van originele montage, die gebruikt is voor de omslag van het tijdschrift "Feiten uit de Sowjet-Unie" no.1 (1932).