Het Onderwijs. Weekblad vopor het onderwijs, tevens het orgaan der Vereeniging van Hoofden van Scholen in Nederland
Voortzetting van: De school. Weekblad voor het onderwijs, tevens orgaan ... - Voortgezet als: Het schoolblad. Orgaan van het Ned. Onderwijzersgenootschap (ZK 17431).