Gesprek in CRM-gebouw tussen minister van Doorn (vooraan) en VVCS, vlnr: Brouwer, Van der Leck, Jansen van Raay, Snoeck en Jansen
Gesprek in CRM-gebouw tussen minister van Doorn (vooraan) en VVCS, vlnr: Brouwer, Van der Leck, Jansen van Raay, Snoeck en Jansen.