Aprilskoto Vǎstanie otrazeno v bǎlgarskija i čuždija periodičen pečat ot 1876 g. Biblio-grafija ("Kiril i Metodij", 1973)
S ukaz-mi. Zagl. str. i tekst na bǎlgarski i anglijski ezik. 1.Aprilskoto vǎstanie v bǎlgarskija vǎzroždenski periodičen pečat. [Sǎst. B. Rajkov]. 1973. 243 s.