Kopie van grammofoonplaten met toespraken van A. Lehning over de op handen zijnde Tweede Wereld Oorlog, de vakbeweging in Nederland via Radio Oranje, verzamelde werken van Mohammad Hatta etc. Interview van Reeuwijk met Lehning - Lehning, Arthur. (1986)
Kopie van grammofoonplaten met toespraken van A. Lehning over de op handen zijnde Tweede Wereld Oorlog, de vakbeweging in Nederland via Radio Oranje, verzamelde werken van Mohammad Hatta etc. Interview van Reeuwijk met Lehning.