Verhandelingen over den Oost-Indischen handel (Amsterdam)
Hierbij ingeb. (bij dl. I): S.I.Z. Wiselus, J. van der Steege, en J.A. de Mist, Rapport op een request. Adres van participanten der Nederlandsche Oost-Indische maatschappij. Plan van bestuur der Nederlandsche bezittingen in Oost-Indien. - Dirk van Hogendorp, Aanmerkingen op het adres van participanten (in de gewezene) Ned. Oost-Indis. maatschappij. - S.I.Z. Wiselius, Aanmerkingen op de remarques van eenen naamlozen schrijver, op zeker geschrift ... enz.