Op de 1e rij v.l.n.r. : Van Kemenade, Kombrink, Den Uyl. 2e rij rechts: Den Uyl. 3e rij, links van Den Uyl: Van de Zandschulp - Morelis, Nick, (1977)
Op de 1e rij v.l.n.r. : Van Kemenade, Kombrink, Den Uyl. 2e rij rechts: Den Uyl. 3e rij, links van Den Uyl: Van de Zandschulp.