De gemeentewet voorheen en thans. Vergelijkende tekst in rood en zwart van de wet van 29 Juni 1851 [...], voorzien van een lijst der oude en nieuwe nummering van de artikelen en der bij de wijzigingswet van 1931 vernummerde of toegevoegde artikelen en alphabetisch reg. Tweede supplement op den tweeden druk (Samsom, 1937)
Reg. 1 Bijlage.