Van Vloten en de gemeenteraad van Deventer. Het ontslag van Johannes van Vloten als hoogleraar aan het Deventer Athenaeum (Waanders, 1975)
Vereeniging tot beoefening van Overijsselsch Regt en Geschiedenis. Overdr.