Ir. J.W. Albarda : Een kwart eeuw parlementaire werkzaamheid in dienst van de bevrijding der Nederlandse arbeidersklasse : een beeld van de groei der Nederlandse volksgemeenschap (De Arbeiderspers, 1938)
Met afzonderlijk: Personenregister bew. door W.G. Spiekman (1973), signatuur: N 1350/2 B fol. Uitg. in opdracht van het partijbestuur der S.D.A.P.