Biuletyn Informacyjny . no. 10, 1981 - Niezależny Samorządny Związek Zawodowy "Solidarność", Morski Instytut Rybacki Gdynia, [ed. Maciej Brzeski et al.] (NSZZ "Solidarność" MIR, 1981)
Creation and circulation: Logo: MIR