Zesde advies inzake het innovatieplan middenschool aan de minister van onderwijs en wetenschappen. Schoolexperimenteerplannen 1976. Door Innovatie Commissie Middenschool. [Voorzitter: H.J. Jacobs Jr.] (Staatsuitgeverij, 1976)
Publikatie van het Ministerie van Onderwijs en Wetenschappen.