Tekstuitgave van nieuwe regelingen ten aanzien van het arbeidsrecht met uitvoeringsvoorschriften en circulaires. Bew. door P.A.G. Ubink (Alphen aan den Rijn, 1943)
Met afzonderlijk: Tekstuitgave van nieuwe regelingen ten aanzien van het arbeidsrecht. Eerste supplement (Augustus 1943). 2 ex.