Coëxistentialistische evenwichtstoeren - Behrendt, Fritz
Plaats van personen: linker rij van onder naar boven: Eisenhower, MacMillan, Adenauer, De Gaulle; tweede rij van rechts, van onder naar boven: Mao, Ulbricht; rechter rij, van onder naar boven: Nasser, Al Kassem.