Chemische en bacteriologische (biologische) wapens. Rapport van de Secretaris-Generaal der Verenigde Naties over chemische en bacteriologische (biologische) wapens en de gevolgen van hun eventueel gebruik. 1 Juli 1969 (Staatsuitgeverij, 1970)
met afbn, bibliogr., grafn en tabn.