Minister Van der Stoel (rechts) staat de pers te woord op Schiphol na een bezoek aan de VS en de VN. Naast hem hoofd voorlichting Denig
Minister Van der Stoel (rechts) staat de pers te woord op Schiphol na een bezoek aan de VS en de VN. Naast hem hoofd voorlichting Denig.