Jean Colbert, Amerikaanse radioverslaggeefster, doet voor de microfoon verslag van Prinsjesdag - Meerendonk, Ben van,
Jean Colbert, Amerikaanse radioverslaggeefster, doet voor de microfoon verslag van Prinsjesdag.