Advies over de positie van Molukse bejaarden, uitgebracht op verzoek van de minister van Cultuur, Recreatie en Maatschappelijk Werk (Inspraakorgaan Welzijn Molukkers, 1980)
Op de omslag: Bejaardenbeleid.