Klein maar dapper
Zie ook: Nieuwsbulletin van "Klein maar dapper"(ZDK 17418) Onder 'varia' wordt verstaan: stukken betreffende abonneeverwerving en advertentiewerving, bijzondere uitgaven, knipsels en overige documentatie VOORTGEZET ALS: Nieuw Nederland. Christelijk cultureel sociaal weekblad (ZF 30693 en PM 10878).