Catalogus van de pamfletten-verzameling berustende in de Koninklijke Bibliotheek (HES, 1978)
Fotomech. herdr. naar de uitg. 's-Gravenhage, 1890-1920. Dl. 1-7: 1486-1853. Dl. 8: Supplement. Dl. 9: Alfabetisch register van onderwerpen, 1486-1795.